Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Akác Tanya - Újlengyel
Cím: 2724 Újlengyel, Hernádi dûlõ 18Email: titkarsag@akactanya.hu
Web: www.akactanya.huTelefon: (06-30) 964-8272,(06-29) 585-050
Fax: (06-29) 585-051Gps: 47.21428299 , 19.38960648

Bemutatkozás

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévõ In-Natura Kft. által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetõség van a szálláson kívül különbözõ rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körû megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fárdalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású magánszálláshelyek.


Az Akác-tanya története közel tíz éve egy születésnapi ajándékkal -két lóval- kezdõdött. Ezt a két lovat ? régi vendégeink talán még emlékeznek is Mandyre és Mohikánra ? aztán az ideérkezõ finn barátok is felfedezték, sõt kezdtek miattuk idejárni. Így született meg az ötlet, amit némi piackutatás és szervezés után tett követett, és nemsokára azon vettük észre magunkat, hogy 9, majd 17, és most közel 30 ló dobog az istállóban.

Farmunk, ahol az istállók vannak, Pusztavacson, az ország geometriai középpontjának közelében helyezkedik el. A szálláshelyek (Akác-tanya), pedig a farmtól közel 8 kilométerre, Újlengyel határában találhatók meg. Mindkét település az M5-ös autópályáról könnyen megközelíthetõ 30-40 perces autózással elérhetõek Budapestrõl illetve a reptérrõl is.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezõket energiával.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0