Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Zsitva Ferenc Villanyszerelés-Dabas
Cím: 2367 Újhartyán, Akácfa u. 11.Email: ferenc.zsitva@gmail.com
Web: http://www.zsitvavillszer.huTelefon: 06/20-365-0952

Bemutatkozás

Zsitva Ferencnek hívnak, 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelő, továbbá érintésvédelmi, tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgáló vagyok.
1970-ben születtem Budapesten. Pest megyében, Dabason nőttem fel.
1984 után - az általános iskola elvégzése után - Kiskunlacházán kezdtem meg tanulmányaimat, mint épületvillamossági szerelő. 1987-ben sikeres szakmunkásvizsgát tettem. Azóta is a szakmában dolgozom. A szakma szeretete és becsülete miatt igyekszem ezt fejleszteni!
2007-ben sikeres vizsgát tettem érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatból, valamivel később az erősáramú berendezések felülvizsgálatának engedélyét is megszereztem..
Így a villanyszerelés számomra nem egyszerűen arról szól, hogy működik vagy sem, hanem, ha működik, akkor az aktuális szabványok szerint van-e kialakítva. Véleményem szerint a minőség nem csupán megbízható működést jelent, hanem esztétikus -, az elvártnak megfelelő kinézetet is. Munkám során ezt mindig szem előtt tartom.
Kivitelezés során a folyamatos kommunikáció a megrendelővel, valamint a szakmai tanácsadás elengedhetetlen, hogy a munka végeztével a megbízó elégedett legyen.
Ha megfelelően van kiépítve az adott létesítmény vagy berendezés, akkor az áramütés veszélye is minimális lesz.
Keressen bizalommal! Várom levelét, hívását!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0