Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Grafilux Kft
Cím: 2370 Dabas, Dinyés L. u. 47.Email: grafilux@monornet.hu
Web: www.grafilux.huTelefon: 06/20-968-2327, 29/360-326 29/560-440
Fax: 29/360-069

Bevezető

Társaságunk 1991-ben alapítottuk.
Fő tevékenységeink közé tartozik a teljes körű nyomdai munkák előkészítése,tervezése és kivitelezése, valamint egyéni és társas vállalkozások komplex könyvelése.
A nyomdai munkáknál rendelkezésükre álló Heidelberg típusú nyomdagépek, a könyvelési munkánál pedig a korszerű számítógépek és könyvelési programok, valamint munkatársaink szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy igényeiket kifogástalan minőségben, gyorsan és kedvező áron tudjuk kielégíteni.


Nyomdai szolgáltatásaink:
Fő tevékenységünk nyomdai munkák előkészítése, tervezése, és kivitelezése.( könyvek, újságok, prospektusok, öntapadó címkék, dobozok, stb.....) Cégünk profiljába tartozik a látvány és az arculattervezés is.
A rendelkezésükre álló Heiderlberg típusú nyomdagépekés munkatársaink szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy igényeiket kifogástan minőségben, gyorsan és kedvező áron tudjuk kielégíteni.
Szolgáltatásunk teljes körű. A síknyomtatáson kívül vállalkozunk kötészeti, vágási, stancolási, bigelési, fóliázási, film és szitanyomási, formalakkozási,és hajtogatási feladatok elvégzésére is.


Könyvelés:
Alapításunk óta foglalkozunk egyéni és társas vállalkozások komplex könyvelésével, amely magába foglalja a munkaügyi feladatok elvégzését is.
Ezt a tevékenységet korszerű számítógépek és könyvelési programok felhasználásával, magas szakmai színvonalon és könyvvizsgálók folyamatos kontrolja mellett végezzük.
Keresőszavak

nyomdai munkák előkészítése, tervezése, kivitelezése, látvány és arculattervezés, Grafilux Kft Dabas


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0