Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Sarlóspuszta Kalandliget
Cím: 2375 Dabas, Tatárszentgyörgy-SarlóspusztaEmail: info@kalandliget.hu
Web: www.kalandliget.huTelefon: 0620-954-0818

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Magaslati kötélpálya:
Két szinten, összesen 18 akadály, melyek nagy része olyan egyedi játék, mellyel sehol máshol az országban nem találkozhatnak az idelátogatók.
Drótkötélpálya:
A kötélpályához kapcsolódó lecsúszás összesen 250 méternyi négy szakaszból álló drótkötélpálya. A leghosszabb csúszás közel 100 méter. A hotel parkjában fekvő dísztó felett is átcsúszhatnak a vendégek.
Mászófal:
8 méter magas, egy időben két fő mászhat a 32 m2-es felületen. Hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a magasban, arról a legkorszerűbb, európai normáknak megfelelő védőfelszerelések és szakképzett animátorok gondoskodnak.
Íjászpálya:
4 lőállásban tradicionális íjakkal sajátíthatják el az íjászsportot.Remek kikapcsolódást nyújt baráti vagy családi körök számára.
Légpuska lőtér:
A vendégek korszerű 10 lövetű légfegyverekkel tesztelhetik lő készségüket a 10 méterre elhelyezett céltáblákra, bukócélra és mozgó célra egyaránt. .
Paintball pálya:
Az erdei paintball pályán két max. 10 fős csapat küzdhet egymás ellen a több mint 40, fából készült fedezék takarásában és a saját ügyességében bízva. Játékosainknak védőfelszerelést és a legkorszerűbb félautomata markereket biztosítjuk az önfeledt szórakozáshoz.
Lézerharc:
A lézerharc a paintballhoz hasonló stratégiai játék, azonban fájdalom mentes “lézer” fegyverekkel! Vagyis a játék csak nevében hordoz harci jelentést, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A sisakon és a játék puskákon található érzékelők eltalálásakor a fegyver “felkiált”, innen lehet tudni, hogy eltatáltál valakit, vagy eltaláltak! A felszereléseken beállítható többféle szerep is, mint pl. katona, orvos, ápoló, gránátos, mesterlövész vagy támogató, így folyamatosan izgalmas a játék! A lézerharc játékra előzetes bejelentkezés szükséges.
Quad park:
4 db Yamaha Grizzly nyergében próbálhatják kia terepmotorozás e speciális formáját az off-road szerelmesei a 10000m2-en elterülő pálya kanyargós, bukkanókkal tarkított útjain.
Terepjáró kalandtúra:
Terepjárós egységek kalandos kincskeresése GPS pontok alapján.Cégeknek kitűnő csapatépítés,baráti társaságoknak aktív kikapcsolódás. Minden csapat egy remek terepjáró mellett kap egy biztonságos, gyakorlott sofőrt, GPS-t, célokat és hajrá! A terepjáró kalandtúra csak előzetes rendelés esetén vehető igénybe. Terepjárók : Többségében Land Rover gyártmányú, különböző típusú terepjáró (Seria III, Defender, Discovery, Range Rover, L200)
Kommandós sátor
A valósághűen berendezett labirintus rejti a terroristákat, akik néhány túszt ejtettek foglyul. A pálya elektromos érzékelő és jelző berendezései mindenkinek tartogatnak a meglepetés és a tanulság mellett, legfőképp izgalmas szórakozást.
Trab Anti
Ennek a trabinak az a különlegessége hogy egyel több kormánya van. Ráadásul rendkívül mulatságos tud lenni az, hogy ha balra tekeri a kormányt, a trabi jobbra fordul. Trab Antit családi napokra illetve csapatépítő vetélkedők részeként egyaránt ajánljuk.
Rejtélyek délutánja
Nyomozós programajánlat. A nyomozóknak különböző szellemet, állóképességet és kreativitást is próbára tevő feladatokat kell megoldaniuk. Az állomások sikeres teljesítéséért cserébe értékes információkhoz, vallomásokhoz jutnak.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0