Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Medencevilág-Ráckeve
Cím: 2300 Ráckeve, Táncsics Mihály u. 35.Email: info@medencevilag.hu
Web: http://www.medencevilag.hu/Telefon: 0630-231-3323

Bevezető

Ki gondolná milyen sok megoldás létezik egy medence építésére? Ha Ön nem elégszik meg az akciós, agyonhirdetett, kész medence vásárlásával, hanem szeretne egy igazi, családjára szabott, egyedi medencét kertjébe, illetve otthonába, akkor mi vagyunk a partnerei álmai medencéjének elkészítéséhez. Amikor tervezés közben magunk előtt látjuk új medencénket, még nem gondoljuk milyen sok döntést kell meghoznunk a kivitelezés előtt. Feszített vagy süllyesztett víztükrű, 6x3 méteres vagy még nagyobb legyen? Akár sós vizes medencém is lehet, sőt fűthető és teljesen automatizált?

Bemutatkozás

Közel 20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, számos medence kivitelezése során, sokszor végigjártuk ezt az utat megrendelőinkkel. Ez alapján nyugodt szívvel mondhatjuk: mi segíthetünk Önnek a megfelelő döntések meghozatalában, korrekt és szakértő medence építő partnerei leszünk! Referenciáink valós családok, működő medencéi, melyeket akár együtt meg is nézhetünk. Első lépésként a medence funkcióját és használati körét érdemes átgondolni, hiszen ez határozza meg a medence típusát, méretét és a kiegészítő berendezések körét. Mielőtt bármibe belevágna, gondolja át mire is szeretné használni majd medencéjét: mekkora a család illetve baráti kör, mennyien fogják használni a medencét vannak-e kisgyerekek, idősek a családban (akik esetleg még nem tudnak úszni, illetve nem úsznak biztonsággal) pontosan mire szeretnék használni a medencét (úszásra, pancsolásra, hűsölésre) milyen gyakran használják majd a medencét Ha ezeket a kérdéseket megválaszolta, akkor a további lépések már sokkal egyszerűbbek. Bízza ránk magát és együtt létrehozzuk a család által megálmodott medencét! Természetesen már meglévő, régi medencéje felújításában is tudunk segíteni. Biztosíthatjuk, hogy megbízható alvállalkozói kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a kiegészítő munkálatok is gördülékenyek lesznek. Számos kiegészítő szolgáltatással is rendelkezésére állunk: szaktanácsadás helyszíni felmérés és árajánlat készítés karbantartások (eseti vagy rendszeres) tavaszi beüzemelés (amikor az időjárás már lehetővé teszi a medence üzembe helyezését) téliesítés (a medence télre való felkészítése) masszázs medencék és szaunák telepítése Ha szeretne egy átlátható, érthető, személyre szabott ajánlatot medencéje építésére illetve felújítására forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlatunkat személyes egyeztetés után összeállítjuk és pár napon belül megküldjük Önnek.

Keresőszavak

medence, medencetervezés Ráckeve, Medencevilág-Ráckeve


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0